Qui som?Aprofitant la consciència ecològica que es manifestava feia temps per part d’un grup de mestres de l’escola  Mare de Déu del Carme de Terrassa, vam iniciar el 2011 el curs de formació d’Escoles Verdes i vam comprovar que al centre ja realitzaven moltes activitats relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient.  Seguidament, i amb la  realització d'una ecoauditoria,  vam veure les mancances que teníem, i és des de l’observació d’aquestes que vam anar creant els objectius per assolir en el nostre Pla d’Acció. 

Cal dir, però, que ja hem iniciat tota una sèrie d’activitats que tenen continuïtat en el referit Pla d’Acció, per a que el centre segueixi sent sempre un lloc de conciència i acció ecològica.
Aquest passat 15 de març de 2014, la nostra escola ha obtingut el preuat distintiu d'Escola Verda per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquest grup de mestres, alumnes, pares i personal de l'escola Mare de Déu del Carme, amb aquest blog i moltes més eines educatives, romandrem al servei de l'objectiu de fer del nostre centre un oasi de conciència ecològica dins de la nostra ciutat i societat.

Comité ambiental del Col·legi Mare de Déu del Carme de Terrassa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada